Nem oda vettek fel, ahová szerettem volna. Mihez kezdjek?
Pszichológiára szerettem volna menni. Egy emeltet csináltam (angol), úgy számoltam, hogy ha magyarból jól érettségizek, akkor megvan. Jó is lett a magyar, az angolt viszont elrontottam és így nem vettek fel.
A második szakomról azt gondoltam, hogy jó lesz nekem, viszont rájöttem, hogy hosszútávon nagyon nincs hozzá kedvem, és az igazi álmom mégis csak a pszichológia.
Tervezem, hogy újraérettségizem bioszból vagy magyarból emelt szinten és akkor simán meglenne.
De nem tudom mi legyen. Anyám hallani sem akar az OKJ-ról, meg arról sem hogy itthon ülök. Már amúgyis beleélte magát abba, hogy én egyetemista leszek és már elújságolta mindenkinek, akinek csak lehetett.
A szak amire felvettek, amúgy egy egészségügyi karon lévő szak, amit se nem élveznék és se nem élnék meg belőle. Februárban baromi jó ötletnek tűnt, de most már megbántam.
Szerintetek elkezdjem ezt, vagy mi legyen? Igazából nem gondoltam bele, hogy nem fognak felvenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!