Főiskola, de hogyan?
Figyelt kérdés
Beadtam a jelentkezésemet egy főiskolába, szeretném, ha sikerülne, de nem tudok pár dolgot. Nem tudok szinte semmit a főiskolai dolgokról, például, hogy kell tantárgyat felvenni? Mondjuk évközben lesz valami gondom, kihez forduljak? Ott tényleg nem számíthatok senkire (pl. tanárra)? Nehéz egy főiskola? Nem vagyok valami lángész, de annyira hülye sem, viszont félek, hogy nem bírnám. Sokat kell tanulni? Nagyok az elvárások? Hogyha felvesznek támogatottra, akkor kb. mennyibe kerülne nekem? Csak a kollégiumra (meg amire én akarom) kellene költenem? Milyen a diákélet? Sok buli ban? Bár nem vagyok valami nagy bulizós, de érdekelnek ezek a dolgok.2010. márc. 6. 11:27
1/5 anonim 

válasza:

Nem most kéne azon gondolkodnod, hogy bírni fogod-e.
Beadtad a jelentkezést, most már mindegy.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ezt kérdeztem.
2010. márc. 6. 12:06
3/5 anonim 

válasza:

első félévben ők veszik fel a tárgyakat, a nehéz az attól függ h hova mész. egy BMF nehéz, de egy humán szak annyira nem. szabadidőd több lesz. bulik meg vannak. a diákélet meg szintén szaktól függ. BME-n sok volt az antiszoc, de ahova most járok ott mindenki közvetlen és jó fej.
4/5 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem jelenti azt, hogy a humán szak könnyebb lenne.
Egy matekos a humán szakkal szenvedni fog, még egy informatikai szakkal egész jól elboldogul...
5/5 A kérdező kommentje:
Óvónőnek tanulok majd.
2010. márc. 6. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!