Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A ponthatárok, vagy hogy hova...

A ponthatárok, vagy hogy hova jutottam be, mikor, hol derülnek ki?

Figyelt kérdés
Ma valami más, fontosabb programom volt, és el is felejtettem, hogy ez is ma van, és nem is néztem utána, valaki tudna segíteni?
2015. júl. 23. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:

GOOGLE a barátod, amúgy a csapból is ez folyik, ma is legalább 15 ilyen kérdés született.

DE: 8 órakor.

2015. júl. 23. 18:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Értsd: 20 órakor.

Azaz nemsokára.

2015. júl. 23. 18:44
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors választ! :) Nem nagyon szoktam a magyar médiát nézni, úgyhogy még nem találkoztam ezzel az információval, és most hirtelenjében nem jutott eszembe jobb ötlet, mint itt megkérdezni. :D
2015. júl. 23. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Kár hogy nem jutott eszedbe más, pedig megspóroltál volna magadnak pár gombnyomást, ha a Google csodakeresőt használod és beütöd hogy 2015 ponthatár.
2015. júl. 23. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!