Hogyan készüljek kresz vizsgára?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva vizsgázok kreszből és nem tudom, hogy azon kívül amit órákon lediktált az oktató mit tanuljak? Esetleg hogyan gyakorolhatnék rá? Van olyan weboldal ahol fel tudok rá készülni?2015. júl. 22. 12:34
1/8 anonim válasza:
Nem adtak próba programot? Én egyszer kétszer elolvastam a jegyzeteket, és megcsináltam a próbavizsgát kb. 15-ször, plusz egyszer végig mentem az összes kérdésen.
2/8 anonim válasza:
ilyen oldalból rengeteg van, itt tudsz gyakorolni, nem tudom hogy van-e olyan ami már az új kérdésekkel van, de ez is hasznos a lényegük ugyanaz. Előző voltam.
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a gyors választ :) adtak egy programot de azon van kb 200 kérdés és azt mondták, hogy azok közül egy se lesz benne a vizsgába. Ha meg nem lesz benne akkor miért gyakoroljam?
2015. júl. 22. 12:57
4/8 anonim válasza:
Szakoe-n töltsd ki a teszteket, a kresz vizsga 3/4-e azokból a kérdésekből van, max egy kicsit ázfogalmazva. Mellé esetleg vedd meg az interaktív kreszkönyvet, azt olvasd át párszor!
5/8 A kérdező kommentje:
Kotra Károly írta azt a könyvet? Mert akkor azt netről már letöltöttem :) Valaki esetleg tudja, hogy az e titánon hogy lehet regisztrálni?
2015. júl. 22. 13:10
6/8 anonim válasza:
Igen, Kotta Károly :)
Az E-Titanra felesleges szerintem regisztrálni, ugyanazok a tesztsorok, mint Szakoe-n.
Én 2 napog csak szakoe tesztsorokat töltöttem ki, elolvastam 3x a könyvet és 96%kal mentem át elsőre. Szóval azokat töltögesd
7/8 A kérdező kommentje:
most én is napokig csak tesztsorokat fogok kitölteni :) köszi a segítséget
:)
2015. júl. 22. 15:46
8/8 anonim válasza:
Ahogy a #6-os is írta szakoe.hu-gyakorolj sokat, tegnap vizsgáztam konkrétan 2 olyan kérdéssel találkoztam ott, amivel szakoe-n nem, a többi kérdés nekem szóról szóra ugyan az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!