Kötelező részt venni egy középiskolai ballagáson?
még az utolsó éved se kezdődött el de már ilyeneken gondolkodsz.
hidd el az érettségi miatt jobban fogsz aggódni
Szerintem a ballagásnak megvan a maga hangulata. Ez az igazi ballagás, nem az általános iskolai vagy mostmár óvodai, bölcsödei...
Biztos nem kötelező, de nem hallottam még olyanról, hogy valaki - betegség vagy nyomós ok kivételével - ne vett volna rajta részt. Mégiscsak 4 év (vagy 5,6,8) lezárása.
Szerinted miért nincs értelme?
17/L (szintén leendő végzős)
Honnan veszed? A környező orszàgokban is mind van ballagás, Amerikában is, ráadásul ott sokkal nagyobb felhajtás.
Szerintem nem rongyrázás, hogy megadják a módját az iskola befejezésének..
nincs értelme, de és akkor mi van? egyszer elmész aztán letudod, ennyi!
én ezt azért mondom, mert én egy nagy gimnáziumba végeztem, az egész "ünnepség" tök személytelen volt, unalmas, de annyira, hogy még az anyám se bőgött, pedig az aztán tényleg nagy szó. ráadásul a magassarkú is törte a lábam, de és akkor mi van? a bankettet leszámítva ez az utolsó alkalom, h együtt az osztály...
nem értem minek kell ez miatt parázni 1 évvel korábban, majd ráérsz akkor, amikor erre kerül a sor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!