Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi legyen a munkám? Többi lent!

Mi legyen a munkám? Többi lent!

Figyelt kérdés

Azt tudom, hogy természetvédelemmel, állatokkal vagy valami hasonlóval szeretnék foglalkozni, de nem tudom egyszerűen, hogy ebből mit lehetne kihozni. Tudom, bután hangzik, meg eléggé elcsépeltnek, de mégis. Valami olyan munka kellene, ami ezekkel foglalkozik, és azért valami fizetést is ad. Nem kell nekem sok pénz, csak ne ilyen önkéntes munka legyen, mert tényleg ezt akarom csinálni.

Ja, még tanulok, és következő évben érettségizem, ezért mostmár jó lenne eldönteni, hogy hova tovább merre...

2015. júl. 21. 17:19
 1/3 bithorlo válasza:
Állatorvos?
2015. júl. 21. 17:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem is az állatorvos jutott eszembe, ők úgy tudom, hogy elég tisztességes fizetéseket is kaphatnak. Esetleg az állatkertben kéne megkérdezni, vagy valami vadászattal kapcsolatos dolog lehet (pl. preparátor), jelenleg abból is meg lehet élni, de azért ahhoz kell valami kapcsolati rendszer is. Esetleg valami biológia szak vagy agrármérnök?
2015. júl. 21. 23:57
 3/3 A kérdező kommentje:

sikerült eltalálnotok az egyetlen dolgot, ami ezzel kapcsolatban nem szeretnék lenni :P

nem bírom a vért, meg sebeket meg ilyeneket, szóval az állatorvos az kilőve... de azért köszönöm a válaszokat! :)

egyéb ötlete van valakinek?

2015. aug. 3. 16:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!