A Semmelweis Rezső illetve Tömő kollégiumáról tudnátok képeket mutatni a szobákról?
Tömőről tudok nyilatkozni.
Amióta utoljára ott jártam, akkor még négyágyasak voltak a szobák, mára viszont minden szobából kivettek egy-egy ágyat. Szerintem a szobákban hárman kényelmesen el lehet férni, inkább három főnek van kitalálva, mint négynek. Mi is csak hárman voltunk.
Ahogy belépsz egyből jobbra és balra lesznek a szekrények (polcos és vállfás is), illetve nálunk bal oldalt volt a csap + tükör is. Ez a rész teszi ki a szoba egy negyedét. Utána ahogy továbblépsz a szoba közepe felé szemben végig ablak, előtte pedig végig íróasztalsor, illetve ezekhez székek. A mi szobánkban volt mikró és hűtő is (úgy tudom, hogy hűtő mindegyik szobához jár) ez rögtön az íróasztalok előtt az egyik sarokban. Ahogy sétálsz az ablak felé két oldalt volt a két - két ágy, illetve felette végig kétszintes polc.
Szerintem a szoba mérete úgy 4mx7m, viszont a falak papírvékonyak.
Képem sajnos nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!