Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Euro nyelvvizsgára azt írták,...

Euro nyelvvizsgára azt írták, nem áll módjukban szótárt biztosítani, de nekem csak kis kéziszótáram van, elég az?

Figyelt kérdés
Ilyen kis picike fajta.
2010. márc. 5. 09:22
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem elég, én is csak azt vittem anno. de ha gondolod könyvtárból tudsz kölcsönözni közepes szótárt.
2010. márc. 5. 09:33
 2/4 anonim válasza:

nem is tudtam,hogy lehet szótár vinni.linkelnél nekem egy oldalt, ahol ez van? köszi.

am szerintem is elég,mert a nagyban sokkal jobban összekavarodhatsz vizsgahelyzetben!:)

2010. márc. 5. 09:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem az értesítőben küldték,hogy egyes vizsgarészekhez (szóbelinél a felkészüléshez) lehet használni szótárt,de nem áll módjukban szótárakat biztosítani
2010. márc. 5. 09:51
 4/4 anonim ***** válasza:

kölcsönözz a könyvtárból vagy kérj kölcsön egy barátodtól-osztálytársadtól-rokonodtól. ezért ne vegyél

szerintem csak levélírásnál használhatod, de nagy segítség lehet, ha másért nem is, biztonságérzetet ad..

2010. márc. 5. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!