Euro nyelvvizsgára azt írták, nem áll módjukban szótárt biztosítani, de nekem csak kis kéziszótáram van, elég az?
Figyelt kérdés
Ilyen kis picike fajta.2010. márc. 5. 09:22
1/4 anonim 

válasza:

szerintem elég, én is csak azt vittem anno. de ha gondolod könyvtárból tudsz kölcsönözni közepes szótárt.
2/4 anonim válasza:
nem is tudtam,hogy lehet szótár vinni.linkelnél nekem egy oldalt, ahol ez van? köszi.
am szerintem is elég,mert a nagyban sokkal jobban összekavarodhatsz vizsgahelyzetben!:)
3/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem az értesítőben küldték,hogy egyes vizsgarészekhez (szóbelinél a felkészüléshez) lehet használni szótárt,de nem áll módjukban szótárakat biztosítani
2010. márc. 5. 09:51
4/4 anonim 

válasza:

kölcsönözz a könyvtárból vagy kérj kölcsön egy barátodtól-osztálytársadtól-rokonodtól. ezért ne vegyél
szerintem csak levélírásnál használhatod, de nagy segítség lehet, ha másért nem is, biztonságérzetet ad..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!