Pénzügyi-számviteli ügyintéző okj 3-as matekkal mennyire esélyes?
Tiszta matek, azt tudom.
Elvégezhető vagy csak szenvedne vele az ember?
Alapból humán beállítottságú vagyok, a reál sosem ment.
Nem érdemes akkor belekezdenem sem, igaz?
Szia!
Pénzügyi-számviteli ügyintézői OKJ-mat hagytam abba, körülbelül 6 héttel a vége előtt. Most újra nekiállok a Kaposvári Egyetemen.
Szerintem az jó, ha humán beállítottságú vagy, mert sokat kell seggelni. Például a számviteli törvényeket be kell vágni. Adóban is rengeteg tanulni való van. Pénzügy stb. Matekból nem fog kelleni a logaritmus, sem a trigonometria. Szerintem a matek hármas az elfogadható. Amiket kell tudni számolni, azokat bőven átfogjátok venni.
Szia!
Miért hagytad ott?
Nekem már a statisztikával is gondjaim vannak.
Szia! :)
Azért hagytam ott, mert akkor ismerkedtem meg a párommal és úgy gondoltam, hogy ez a szak nekem nem fog kelleni. Most egy éve dolgozom és kaptam egy állásajánlatot, amihez ajánlott ez a szak és már kedvem is van hozzá. A rózsaszín köd is felszállt. És szeretném komolyan venni az életet.
A statisztikáról meg annyit, hogy nekem heti egy alkalommal volt statisztikám rendes iskolai kereteken belül. Szóval napi szinten 7-8 órám volt és ebből a statisztika csak egy nap volt, de akkor azt hiszem két óra. De nem gondolom, hogy olyan nagy matematikai ész kellene hozzá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!