Mit gondoltok milyen a 2. Rákóczi Ferenc Gimnázium (Budapest)?
Figyelt kérdés
Most leszek nyolcadikos és még nem nagyon tudom,hogy hova szeretnék továbbmenni . 4,5 volt az átlagom év végén és junior nyelvvizsgám is van olaszból de angolul csak kicsit tudok. Ezzel milyen gimikbe van esélyem arra ,hogy fölvesznek ha jó felvételit írok? Eddig a Rákóczin gondolkoztam . Erős gimi ? Tényleg jó a közössége? Milyenek a tanárok?2015. júl. 15. 18:59
1/5 anonim válasza:
Én most fogok ott kezdeni, majd írok, hogy milyen!Én jókat hallottam róla, és szép iskola!
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi!
2015. aug. 3. 18:16
3/5 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok! Eddig nekem nagyon tetszik! A matek tanáromat nem szeretem egyedül, az osztályom is jó. Maga a suli (az épület) nagyon tetszik, jobb a közérzetem, mint a régi sulimban. Egy hátrány: sokat kell lépcsőzni :D
4/5 anonim válasza:
Melyik tagozatra jársz? És hány ponttal vettek fel?
5/5 anonim válasza:
HR (humán, reál) 57, tudom az írásbelim nagyon rosszul sikerült..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!