Menjek e gólyatáborba?
DE-BTK -ra jelentkeztem, szerintem fel fognak venni (fiú vagyok) az a gáz, hogy alig van gimis fiú osztálytársam aki a BTK-ra jön, így kb. gólyatáborban egy fiú ismerősöm se lesz. Na már most, barátnőm van, szóval az, hogy csajozási szempontból menjek a gólyatáborba az kilőve, plusz még ott van az, hogy elég drága és nem is vagyok az a hú de nagy piálós fajta, most azért fizessek 20ezret, hogy egy héten keresztül szívassanak a felsőbbévesek? :D A másik oldalról meg ott van az, hogy azért mégis csak kíváncsi vagyok milyen lehet és félek ha nem megyek el akkor később nem tudok majd beilleszkedni. Szerintetek?
19/f
Igen, ők a jövő értelmiségei, ami te látszólag nem vagy. Nagyon sok ismerősöm tényleg azt hitte, a gólyatábor olyan, mint a gimis, csapatépítés, ismerkedés. Kifizették a teljes díjat, mégis az első este után fogták magukat, és eljöttek onnan. Miért? Mert voltak annyira értelmesek belátni, hogy az nem csapatépítés, ha holtra iszod magad, és tejszínhabot nyalogatsz a végzősök bizonyos testrészeiről.
És a gólyatábort végigbulizók 80%-a nem is való egyetemre, kibuktak, mint annak a rendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!