Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Menjek e gólyatáborba?

Menjek e gólyatáborba?

Figyelt kérdés

DE-BTK -ra jelentkeztem, szerintem fel fognak venni (fiú vagyok) az a gáz, hogy alig van gimis fiú osztálytársam aki a BTK-ra jön, így kb. gólyatáborban egy fiú ismerősöm se lesz. Na már most, barátnőm van, szóval az, hogy csajozási szempontból menjek a gólyatáborba az kilőve, plusz még ott van az, hogy elég drága és nem is vagyok az a hú de nagy piálós fajta, most azért fizessek 20ezret, hogy egy héten keresztül szívassanak a felsőbbévesek? :D A másik oldalról meg ott van az, hogy azért mégis csak kíváncsi vagyok milyen lehet és félek ha nem megyek el akkor később nem tudok majd beilleszkedni. Szerintetek?

19/f

2015. júl. 15. 07:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
8%
hát látom, azért keményen antiszociális a többség, és ez azért nagyon elgondolkodtató ... és szal ők lennének a jövőbeli értelmiségiek? jajajajjj
2015. júl. 16. 06:01
 12/15 A kérdező kommentje:
Mert azok jobbak a jövő értelmiségének akik minden héten rottyra isszák magukat te nagyon okos? :)
2015. júl. 16. 07:16
 13/15 anonim ***** válasza:
91%

Igen, ők a jövő értelmiségei, ami te látszólag nem vagy. Nagyon sok ismerősöm tényleg azt hitte, a gólyatábor olyan, mint a gimis, csapatépítés, ismerkedés. Kifizették a teljes díjat, mégis az első este után fogták magukat, és eljöttek onnan. Miért? Mert voltak annyira értelmesek belátni, hogy az nem csapatépítés, ha holtra iszod magad, és tejszínhabot nyalogatsz a végzősök bizonyos testrészeiről.

És a gólyatábort végigbulizók 80%-a nem is való egyetemre, kibuktak, mint annak a rendje.

2015. júl. 16. 08:25
 14/15 anonim ***** válasza:
Minden tényleges értelmiségi antiszociális egy kicsit a maga módján, mert a mai egyetemisták többsége hülye( mondjuk sajnos manapság az átlagos magyar ember is az ország állapotát elnézve) és csak az alacsony elvárásoknak köszönheti, hogy bejutott. Te meg ezt nem tudtad? Ja, hogy te nem tartozol közéjük. ;)
2015. júl. 16. 22:01
 15/15 anonim ***** válasza:
na ja, itt kezdődik a dolog, hogy a mai magyar felsőoktatás alapján egyáltalán lehet-e vkit értelmiséginek nevezni? nekem erős kétségeim vannak, sajnos a színvonal a 90-es évek végén teljesen a béka segge alá süllyedt, és országos szinten. ezen aztán holmi kis gólyatábor ugyan nem tud már rontani.
2015. júl. 16. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!