Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatom, hogy elnyerte...

Honnan tudhatom, hogy elnyertem a macika ösztöndijat?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 19:38
1 2
 11/18 Ill Jani válasza:

A Macika e-mailban küldött értesítést Krisztinának, hogy március 16-án az ösztöndíjakat a nyertes diákok részére kiutalták.

Aki még nem kapta meg, az vagy a posta késése, vagy pedig nem nyertes kategória miatt van. Én még nem kaptam meg. :-(

Jani

2010. márc. 17. 23:11
 12/18 anonim válasza:
Sziasztok.Tegnap kaptam a macikátol e-mailt amiben azt irták hogy március 16-án postázták az ösztöndíjakat a nyertes dijákoknak.Az én lánykám is kap ilyen ösztöndíjat és nyertes is de a pénz még ma se jött meg.Meg adom az e-mail címüket talán valakinek szüksége lessz rá . info@macika.hu Üdv Krisztina ha valaki már megkapta az irjon
2010. márc. 18. 10:48
 13/18 anonim válasza:
Sziasztok Én megkaptam a macika ösztöndíjat 03.16-án , mivel a bankszámlámra kértem.Szerintem ti is meg fogjátok kapni.
2010. márc. 18. 17:02
 14/18 anonim ***** válasza:
de akkor most küldtek értesítőt annak akinek a pályázatát nem fogadták el, vagy nem nyert, vagy nem? mondjuk én most attol kezdek el félni, h minden rendesen kilett e töltve meg ilyenek... mert 4,3as átlagra csak megkapom...
2010. márc. 18. 18:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát ez érdekes. Én sem értesítőt nem kaptam, se nem küldtek pénzt, pedig én is bankszámlára kértem.
2010. márc. 18. 22:04
 16/18 anonim válasza:
Ma hozta a postás a pénzt!!!
2010. márc. 19. 10:31
 17/18 Ill Jani válasza:

Ma 19-én a postás nekem is hozta az ösztöndíjat.

János

2010. márc. 19. 11:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Leküldték ma reggel a pénzt. XD
2010. márc. 24. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!