Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tapasztalatotok szerint hogy...

Tapasztalatotok szerint hogy öltöznek az egyetemista lányok?

Figyelt kérdés
Csak nálunk van így, hogy mindenki annyira csinos (kosztüm felsők és hasonló)? Néha slamposnak érzem magam, pedig nem vagyok igénytelen, csak a sportosabb cuccokat szeretem.
2015. júl. 13. 16:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Nálunk nagyon sok a lány a szakon, 250-ből kb. 200-an lányok vagyunk az évfolyamon, és elég vegyes az öltözködés. Vannak itt is, akik kiöltözősen csinosak, de nem ez a leggyakoribb. Sokan kényelmesen öltözünk inkább, de vannak olyanok is, akik tök igénytelenek. Szerintem ne mással foglalkozz, ahogy neked kényelmes és jó, úgy öltözz fel :)
2015. júl. 13. 16:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Nálunk a 200 emberből kb. 130 lehet lány. Teljesen változatos az öltözködés a körükben. Van, aki nőiesen, csinosan, valaki sportosabban, valaki kihívóan, valaki érdekesen:D Azért kosztümben nem láttam senkit, max. vizsgán.
2015. júl. 13. 17:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2015. júl. 13. 17:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Ilyen fiatalosabbra gondoltam.

[link]

2015. júl. 13. 17:46
 5/5 Saavedro ***** válasza:
Tapasztalatom szerint fehér köpenybe.
2015. júl. 15. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!