Váltsak gimit? Segítséég
Most leszek 10. osztályos, Kossuthba járok(Db.), de kb minden délutánomat a TÁGban töltö az ált-iskolai legjobb bnőmmel és osztálytársaival.Poénkodtak is már vele, hogy milyen jó lenne ha átmennék. És igazábóll szeretnék, csak nem tudom, hogy adjam be Anyának, a mostani osztálytásraimnak. Mi lesz, ha mégse lesz olyan jó?
Még most megéri váltani, vagy már késő?
köszönöm szépen! 15/l
Ez a XX. kerületi Kossuth? Mert ha az,akkor az a 37. legjobb suli.
A másik sulit nem találtam a listában.
Azon kívül barátkozás miatt kár sulit váltani,ha most egy tanárral-osztálytársaddal nincs különösebb bajod.Arról nem beszélve,hogy lehet,hogy az új tanárok nem lennének jók.
Egyébként én is 10. osztályra váltottam(most 12-es leszek) , nem bántam meg,és jól is jártam vele,minden szempontból,és nekem nem volt előkapcsolatom az új osztályommal.Tizedik osztályra még nem késő váltani,11-12. osztályra nem szerencsés csak.Ha nagyon szereted azt a közösséget,kérdezd ki a véleményüket,hogy mit gondolnának róla,de ne csak 3 emberét,hanem a többiekét is.És kérdezd meg,hogy van-e valamilyen bajos tanár.Nálunk matekból állt mindenki bukásra,mert elmebeteg volt a nő.Ha pont érettségi tárgyból kerülsz mondjuk rossz tanárhoz,az eléggé szerencsétlen dolog,nem csak jegy,hanem tudás szempontjából is.Mérlegeld a mostani tanáraidat is,hogy mennyire jól adják le az anyagot,és hogyan kérnek számon.Ha a másik suliban rosszabbak a tanárok/körülmények,akkor egy jó osztályért kár váltani,ha a mostanival nincs nagy baj,az érettségi eredmény-felvételi fontosabb.
Én felsoroltam pár szempontot,vesd össze a sajátjaiddal.
A döntés,és a döntés felelőssége is a tiéd.
Debrecenrol beszelek.
Amuy jo otlet, az is egeszsegugyi tagozat mint ez, kb uyanolyan szinten van az egesz tanitas, a tanarok. A gimik ugyanolyan kiemelkedoen jok, bajom az erettseginel nem lesz!:) egy jo osztalykozossegert pedig barmit szerintem.
Csak mondom felek az egesztol, mert mit fognak szolni az elozo sulibol az osztalytarsaim, igazabol ettol felek.. Koszonom szepen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!