Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Lehetséges 1. félévröl jegyet...

Lehetséges 1. félévröl jegyet át irni 2. félévre?

Figyelt kérdés

Az egyik tanár feladot egy feladatot amit nem végeztem el!, és ezért avval büntetet hogy a 2db hármasomat áthuzta elözöfélévből és átt irtam a második félévre 2db 1 esre?

ez csak nekem tünik ki....nak?

2010. márc. 3. 20:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Jegyet nem lehet utólag megváltoztatni, ha akarsz, mehetsz az igazgatóhoz. Kérdés persze, hogy megéri-e vagy még több egyest eredményez. Inkább próbálj meg jobb jegyeket szerezni.
2010. márc. 3. 20:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de a tanár rám szált!, igy már van ezzel együt 6db egyesem! nem hiszem hogy kijavitom ugy hogy 1 hónapmulba vizsga!
2010. márc. 3. 21:00
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Nem kötekedni akarok, de ilyen helyesírással, csoda, hogy a felső tagozatba engedtek...
2010. márc. 3. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:
bocs telefonból irj helyesen!
2010. márc. 3. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a 6 db egyes azért van, mert a tanár rádszállt. És telefonból is lehet helyesen írni, hozzáállás kérdése. Mit csinálj? Tanulj!
2010. márc. 3. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!