Nincs diákigazolványom, én tudok igényelni?
Ahol elvették a diákodat, ott adniuk kellett volna egy papírt, ami helyettesíti a diákodat.
Mikor mentél át az új iskolába? Már jártál oda az idei tanévben is valamennyit? Mert akkor kellett volna igényelni diákigazolványt, és azalatt az idő alatt ideiglenes diákot kéne kapnod, a papír, amiről feljebb is írtam. Ha viszont a tanév végén mentél át, akkor tök jogos, hogy nem kezdik el igényelni.
Kérdező. Az iskolában, ahol elvették a diákodat, nyomtatniuk kellett volna egy ideiglenes diákigazolványt. Erről írt neked az első.
Ahová most beiratkoztál, oda kell egy NEK-adatlap (okmányirodában csinálnak ingyen) plusz 1400 forint. Ezt ha leadod és ők megigénylik a diákodat, akkor már ők is tudnak nyomtatni ideigleneset.
DE! A diákodat elvevő iskolának kellett volna ideigleneset nyomtatni, pont azért, hogy elkerülhető legyen ez a helyzet.
ideiglenes diákigazolványt tudsz szerezni, ez 2 hónapig érvényes
ezt az előző iskoládnak is kellett volna adnia (de ha régebben váltottál, akkor az már lehet lejárt)
az új sulitól viszont kérhetsz
bár így nyáriszünetben nem tudom mennyire foglalkoznak ilyenekkel
heti 1 nap nyitva szokott lenni, menj el akkor és ha szépen megkéred és elmagyarázod milyen fontos lenne, lehet megcsinálja most is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!