E-felvi: ha már egyszer kiírta, hogy feldolgozva, akkor utána miért vált át feldolgozás alattra?
Figyelt kérdés
2015. júl. 3. 22:00
1/3 anonim válasza:
Haha, akkor megnyugodtam. Nálam is ugyanez a helyzet.:D
De szerintem nincs ok az aggodalomra, szerintem most rögzítik, hogy kinek-hogy sikerült az utolsó év, illetve az érettségi százalékokkal is biztosan most molyolnak.
2/3 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet, de már az érettségi bizonyítványomat másodjára is feldolgozták :) Igaz én mindent kétszer töltöttem fel. A középiskolai bizonyítványomból vannak oldalak, amiket többször is. Remélem nem hagytam ki semmit. Idegörlő ez a határidő + a várakozás, hogy jól csináltam e a dolgokat.
3/3 anonim válasza:
Sok értelme van többször feltölteni, legalább még lassabban haladnak majd a feldolgozással :)
Szépen le vannak írva a követelmények a feltöltött képekkel kapcsolatban, ha annak megfelel akkor meg csak várni kell. Leellenőrizni persze nem árt utólag lementéssel, de ha akkor is rendben van akkor totál felesleges idegeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!