A Budapesti Corvinus Egyetem kollégiumairól tudnátok mondani véleményt? Megéri jelentkezni, vagy inkább albérlet?
Figyelt kérdés
Idén érettségiztem, és már biztos, hogy fel fognak venni. Nem tudom, hogy jelentkezzek-e kollégiumba. Az igaz, hogy gólyaként csak a Tarkarétibe lehet jelentkezni, mert oda nem szeretnék.2015. jún. 30. 20:06
1/3 anonim válasza:
Szerintem keress barátokat, akikkel közösen tudtok lakást bérelni. A kollégiumoknak elég rossz a híre, tanulni biztosan nem lehet, pedig gondolom, hogy néha szeretnél :)
2/3 anonim válasza:
Semmi baj nincs a kollégiumokkal, viszont gólyaként te tényleg csak a Tarkarétibe mehetsz. Előnye, hogy szinte csak gólyák vannak ott, szóval könnyebb lesz ismerkedni, viszont tényleg 35-40 percre van a sulitól. Viszont a fővárosban egy albérlet nem 10 ezer forint mint a koli, hanem 30-40 ezer egy szoba. Szobatárssal kicsit olcsóbb. És ennyiért szinte biztos, hogy olyan albérletet kapsz, ami max 10 perccel, vagy annyival sincs közelebb.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy írtatok :) Igen, az albérlet tényleg nagyon drága. Végül az egyik rokonomnál fogom lakni, így megoldódott a szállás "kérdés"
2015. júl. 26. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!