Mivel foglalkozik a pszichiáter?
Figyelt kérdés
lelki sérülteket gyógyít? -milyen egyetem kell hozza? és milyen tantárgyak vannak-ha párat tudsz sorolni..2010. márc. 2. 16:50
1/2 anonim válasza:
A pszichológus foglalkozik az emberi lélekkel. A pszichiáter az elmével foglalkozik. Orvosi egyetem kell hozzá, majd specializálódni kell.
2/2 anonim válasza:
Első lennék:
Még annyit, hogy pszichiátrián tudsz elhelyezkedni vele, azaz a kórházakban az elmeosztályon.
Tudni kell hozzá biológiát, kémiát és bizonyos általános szinten egy minimális fizikát is. Nem könnyű dologra vállalkozol, ha ezt a pályát választod. Ez hivatás! Anyukám dolgozott pszichiátrián, mesélt nekem cifraságokat. De azt mondta megéri, ha az ember elég elhivatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!