Kerekesszékkel milyen lenne Szegeden suliba járni? Esetleg a diákéletből mennyire vehetem így ki a részem?
Egyetem vagy középiskola, attól is függ, sőt, a kartól is. Ha megmondod melyik karra akarsz menni, megmondom van-e feljáró.
Egyébként a tömegközlekedéssel nem lesz baj, minden 2-3. busz alacsonypadlós, az 1-2-es villamos azt hiszem 2 megy ami nem, a 3-4 lépcsős, de busszal is el lehet jutni bárhová.
Köszönöm a választ , tényleg !
Az igazság az , hogy én arra gondoltam , hogy esetleg a Tanárkepzo koleszaba nem e vennenek fel ,ha leirnam , hogy máshol sajnos nem megoldható a lakhatasom?!
Lehet az lesz , hogy megejtek pár e-mailt , akkor már a Teleki vezetőségének is írok a kerdeseimmel kapcsolatban :)
Igazság szerint még csak most leszek 11-es, viszont kerekesszekkel előre kell tervezni...
Ha van még kérdésed, nyugodtan tedd fel, akár itt, akár privátban.
(Egyébként a Teleki bejáratánál van egy lépcső, nem tudom ez mennyire gond, ha nem, akkor viszont bátran ajánlom az ÁOK-s kolit. Szaktársakkal könnyebb ismerkedni egy kicsit, mindig van aki segítsen a kurzusokban/ügyintézésben, van közös téma, közös érdeklődés)
Kedves kérdező!
Jól tudod, 2 évig voltam telekis, teljesen meg van oldva a koli akadálymentesítése, vannak direkt mozgássérülteknek kialakított szobák (nagyobb helyek, nincs küszöb, stb). Jelenleg is lakik ott 2 kerekesszékes srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!