Milyen tankönyvből, milyen módon lehet egyedül felkészülni Emelt Fizika érettségire?
Én 4 év alatt folyamatosan készültem rá, versenyere jártam ami sokat segített. Magamtól tanulgattam az internetről mindenhonnan, feladatokat oldottam például a Moór Ágnes Középiskolai Fizikapéldatárból, iskolai szinten pedig a Mozaik kiadó könyveit használtuk...érettségi előtt a legnagyobb hasznát a Fizika 11-12 mozaikos könyvnek vettem amibe össze van foglalva minden.
Na most ha tök 0-ról indulsz akkor ELVILEG simán fel lehet készülni emeltre 1 év alatt akár mozaikos könyvből, netről meg mittomén (neten fenn a követelményrendszer azt érdemes lehet követni)...DE tapasztalataim szerint 0-ról indulva nem lesz túl eredményes az emelted hacsak nem veszed tényleg nagyon komolyan és tényleg hatékonyan készülsz.
Tanár pedig mindenképp érdemes akár egész évre, mert azt írod h az alaptudásod sincs meg akkor azt nagyon nehéz lesz felvenni..éppen, hogy az alapokhoz kell a tanár aztán majd a pluszzokat már magadtól kell hozzátenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!