Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen tapasztalatotok van a...

Milyen tapasztalatotok van a Soter Line Oktatási központról?

Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 12:57
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
0%
Szia! Dekoratőr képzésen vettem részt. Gyakorlati helyet sem kellett keresnem az iskola biztosította. Sok kreatív munkát csináltunk a tanfolyam alatt.
2015. jún. 30. 13:46
 12/22 anonim válasza:
7%
Én szoftverfejlesztő tanfolyamra jártam. Nem vettek fel egyetemre és gondoltam elvégzek addig egy okj-t. Sokkal jobb volt, mint gondoltam. :) Szerintem megéri elvégezni. Főleg egyetem előtt alaptudást ad.
2015. jún. 30. 14:56
 13/22 anonim válasza:
0%

Szenvedélybeteg gondozó képzésre jártam. Mindig akartam segíteni olyan embereknek, akik függők. Keresgéltem az interneten és megtaláltam a soterlinet.

Jól választottam. :DDDDD

2015. jún. 30. 15:58
 14/22 anonim válasza:
76%

Sziasztok!

Nekem nincs olyan jó véleményem!

Beírtam az igazat ahogy én látom, amit kimoderáltak.

Ha érdekel az igazság írj privibe.

2015. jún. 30. 20:22
 15/22 anonim válasza:
0%
Szia! A többiekhez hasonlóan én is csak annyit tudok mondani hogy jó ez a suli.
2015. júl. 1. 08:41
 16/22 anonim válasza:
0%
Szia! Pincérnek tanultam. Ezután egyetemre megyek és nagyon sok hasznos dolgot tanultam. A gyakorlatomat is nagyon élveztem.
2015. júl. 1. 09:46
 17/22 anonim válasza:
0%
Hello! Segédkönyvtáros képzést végeztem. Imádom a könyveket így ez tökéletes szakma számomra. A tanárok nagyon aranyosak voltak. Az órai anyagot érthetően, érdekesen és minket bevonva adták le. :)
2015. júl. 2. 09:38
 18/22 anonim válasza:
0%
Sportedző képzésre jártam. Sportágak közül a kosárlabdát választottam. Két éve végeztem és most edzőként dolgozom. Színvonalas a tanítás a soterlineban. Nem csak ezen a szakon. Megismertem pár más szakon tanuló diákot és ők is dicsérték.
2015. júl. 2. 10:40
 19/22 anonim válasza:
0%

Szia! A barátnőm most érettségizett és ajánlottam neki a sulit.

Neked is csak ajánlani tudom.

2015. júl. 2. 11:44
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Elég átlátszó ez a rengeteg, hasonló stílusban megírt pozitív vélemény. Aranyos próbálkozás, ez is a reklám egyik fajtája, csak baromira nem hiteles. Én jártam ebbe az iskolába alig nevezhető intézménybe, komolytalan, csak a pénz lehúzásra megy. Amíg tejelsz, addig viszonylag jó vagy, utána meg csinálj amit akarsz, még az e-mailedre se válaszolnak. A tanárok elég jópofák, de általában a szervezés, a vezetőség egy katasztrófa. Ja, és úgy tudom (az egyik tanártól!) hogy igen sokan hasalnak el a 60 ezres vizsgán... Szóval csak óvatosan ezzel a semmirevaló intézménnyel!
2018. szept. 21. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!