Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A Debreceni Baross Gábor...

A Debreceni Baross Gábor koliban a lány részen van zuhanyfüggöny?

Figyelt kérdés

Beiratkozáskor körbevezettek minket. Minden szép és jó, tetszik csak eléggé szégyellős vagyok. Kérdehném az ottlakóktól hogy csak most nem volt zuhanyfüggöny vagy amúgy sincs.

Tudnátok mesélni nekem róla? A közösségről meg mindenről. Na meg hogy milyen iskolákból járnak inkább oda.

2015. jún. 26. 08:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Nincsen zuhanyfüggöny, és mióta én ott lakom nem is volt soha. Szerintem ez csak az első héten fog zavarni, utána már megszokod.. :) ..sőt, nevetni fogsz a mostani szégyellős önmagadon. A közösség nagyon jó, főleg azok között van szoros kapcsolat akik egy helyről jöttek.. :) ..és így együtt utaznak hazafelé. :) Remélem tudtam segíteni!
2015. jún. 26. 09:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem hogy így lesz.
2015. jún. 26. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!