Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Dyscalculiáért jár a többletpo...

Dyscalculiáért jár a többletpont főiskolán?

Figyelt kérdés
Mindig is fel voltam mentve középsuliba, van papírom róla.

2015. jún. 24. 14:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én értem, hogy fel vagytok hábordova. De ezek általában születésből adódnak ezek a betegségek. Én is fel vagyok mentve mert születésem miatt megtámadott egy betegség. És hátránnyal indulok pl a matek miatt. Igen ne menjen akkor olyan területre. De akkor is hátrány mert elesek sok tantárgytól. Abban egyetértek veled, hogy cukorbetegeknél is kéne alkalmazni
2015. jún. 24. 23:20
 12/25 anonim ***** válasza:
Akkor már alkalmazzuk allergiásoknál, azoknál, akik köhintenek, meg úgy mindenkinél.
2015. jún. 24. 23:58
 13/25 anonim ***** válasza:

# 11

Nem indulsz hátránnyal.

Nem lehet belőled sosem mérnök, közgazdász vagy épp informatikus, de attól a választott területeden semmilyen hátrány nem ér téged, egy ligában leszel a többiekkel akik szintén oda jelentkeztek.

Még a cukorbetegnek is baromság. Kapjanak kedvezményt a gyógyszertárakban, de ne az egyetemen.

2015. jún. 25. 00:12
 14/25 anonim ***** válasza:
81%
én is discalculiás vagyok, de ha hiszitek, ha nem, én nem kértem azt a plusz 40 pontot. enélkül is bőven megvolt, és különben is, nem érzem jogosnak. Úgy vagyok vele, bekerülni mindenkinek a saját erejéből kellene, de mikor már bent van, akkor segítsék. Nálunk ez nem valósul meg, de nem is érzem hátrányát, mert nem olyan szakra jöttem. Pedig még csak nem is humán szak. Azt az ici-pici számolást meg, ami itt van, teljesítenem kell akkor is ha fel vagyok mentve.
2015. jún. 25. 07:26
 15/25 anonim ***** válasza:
19%
Jár, de ha matekból hülye vagy, akkor - a nyelvszakokat kivéve - csak gagyi burgerforgató képzésekre jelentkezhetsz. Nem leszel előrébb a munkaerőpiacon.
2015. jún. 26. 03:02
 16/25 anonim ***** válasza:
utolsó, nagyon nem jól tudod, köszönöm szépen, jól vagyok a mentőtisztin:-) nincs sok számolás, és ami van, az könnyen elvégezhető.
2015. jún. 26. 09:45
 17/25 anonim ***** válasza:
26%

ma 09:45

Sok sikert a mentőtisztihez. De arra készülj fel, ha itt maradsz, akkor:

- szét leszel szívatva

- nagyon alul leszel fizetve

2015. jún. 26. 11:20
 18/25 anonim ***** válasza:
73%
tudom, de mégis ez álmaim hivatása, gyermekkorom óta.
2015. jún. 26. 11:50
 19/25 anonim ***** válasza:

böszme:

Miért kell irígykedni???

2015. jún. 28. 17:12
 20/25 anonim ***** válasza:

ma 17:12

Mire? Kire? Hova?

2015. jún. 28. 19:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!