Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez a matek érettségi?

Hogy is van ez a matek érettségi?

Figyelt kérdés
Az világos, hogy 20 pontot kell elérni a ketteshez. De ha ez a 20 pont az első részben megvan, akkor nem számít, ha a többi feladathoz már nem írok semmit? Illetve megvan adva egy konkrét pontszám, hogy kötelezően mennyit kell elérni az egyes részeknél?
2010. márc. 1. 19:25
 1/10 anonim ***** válasza:
összesen kell 20 pontot elérni a százból, de azért azt javaslom, hogy mindegyik résznél amit tudsz írj vmit mert lehet h jó lesz, én is így csináltam. Ha nincs meg a 20 pont akkor matek szóbeli...
2010. márc. 1. 19:28
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

Úgy, ahogy az első mondja.

Hogy te mennyire meg fogod bánni később, hogyha 20 megszerzett pont után abbahagyod, és majd a gyerekeidnek az érettségi bizonyítványodat mutatva megszégyenülsz... Nem mutatod meg? A kisgyerekek mindent megtalálnak :D

2010. márc. 1. 19:40
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy érettem, persze, hogy folytatom ha tudom. Csak pont ma beszélgettem valakivel aki azt mondta, hogy minden részből el kell érni minimum 10%-ot, hogy sikerüljön az érettségi. Ezért kérdeztem, hogy mi lenne ha abba hagynám az első 20 pont után.
2010. márc. 1. 19:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is úgy tudom, hogy mindkét részból kell 10%, de ez kpkemény 3 és 7 pontot jelent minimum. A második részből is tuti lesz olyan feladat, amibe bele tudsz kezdeni, ott is vannak úgymond "ajándék" feladatok.
2010. márc. 1. 20:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Tanulj!!
2010. márc. 1. 20:24
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem is a gyerekek miatt gáz ez a 20 pontot akarok csak elérni dolog.

Elég sokan a környezetemben így voltak vele, hogy elég a kettes, megyek OKJ-ra és csá.

Most meg nyomják újra az érettségit kemény pénzekért azért, hogy felvegyék őket...

2010. márc. 1. 21:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Amúgy ez a 10% mind két részben a szóbeli és az írásbelire vonatkozik.

Mivel matekból csak írásbeli van -középszinten- ezért ott nincs ilyen szabály.

A többinél igen. Írásbeli, szóbeli min. 10%. Azonban ettől több kell a ketteshez.

Hiába 100% az írásbelid, ha a szóbelid csak 5% akkor is megbuksz...

2010. márc. 1. 21:35
 8/10 A kérdező kommentje:
De akarok továbbmenni, csak nem a matekkal :) minimum 430 pontra gyúrok :)
2010. márc. 1. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Hová szeretnél menni?
2010. márc. 2. 07:35
 10/10 A kérdező kommentje:
Keleti nyelvek és kultúrákra.
2010. márc. 2. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!