Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy kell csinálni a pontszámí...

Hogy kell csinálni a pontszámítást?

Figyelt kérdés

Tehát ahova jelentkeztem oda a töri v. magyar v. angolt nézik és az egyiket emelt szinten kell teljesíteni.

Eredményeim: Töri 83%

Magyar 86 %

Emelt angol 40%

Valaki segítene nekem kiszámolni?

Előre is köszi :)

2015. jún. 21. 15:43
 1/5 anonim ***** válasza:
felvin van egy pontszámító kalkulátor, oda írd be az eredményeidet és kiszámítja a számodra legkedvezőbb változatot
2015. jún. 21. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Legegyszerűbb tényleg a felvi, de az évvégi jegyeidet sem írtad le, a választott tárgyat sem, matekot sem így elég nehéz...többletpontok?
2015. jún. 21. 18:05
 3/5 anonim ***** válasza:

"így elég nehéz..." könnyű panaszkodni :D

Az emelt angolod elég rossz lett, a 45%_ot sem éri el, így +50 pontot nem kapnál rá, duplázással így Törit és Magyart nézve (86+83)*2=338 pontod lenne. Ha van nyelvvizsgád, OKTV eredményed, vagy valami, azért még kaphatsz többletpontot, de 338 pontod minimum lesz :)

2015. jún. 21. 19:10
 4/5 A kérdező kommentje:

Év végi jegyemet nem nézik mivel matek helyett másból érettségiztem.

Szóval akkor oda ahova emelt kéne esélytelen bejutnom?

2015. jún. 21. 19:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Oh, most láttam csak, hogy az egyik emelten kell.

Hát akkor az angolt mindenképp számítani kell, és e mellé a nagyobbik a Magyar eredményed, az úgy 252 pont. Lehetséges, hogy neked a tanulmányi eredményeidből (utolsó 2 év végi jegyeid) lenne kedvezőbb a pontszámítás akkor, de azokat nem írtad ki :D

2015. jún. 22. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!