Szerintetek orvosi egyetemen 4,6-es átlag jó első év második félévében? 19/F
Köszönöm szépen! :) Kedves utolsó, anyám is orvos, írtam is, de bizonyára az ő idejében még nem volt ilyen nagy a követelmény
egyébként a biofizika tett keresztbe
Bocsánat az okoskodásért, de szerintem ez adottság függvénye is. Nem akarom ragozni magamat, de én pl. középiskolában matekból végig bukdácsoltam, pedig a lehető legjobb különtanárokhoz jártam, több helyre, és otthon is rengeteget matekoztam, mégis épp, hogy átmentem érettségin. Viszont pl. bioszból otthon nem sokat tanultam, sokszor bejelentés nélküli dolgozatot is megírtam simán 5-ösre, és simán letettem emelt szinten is az 5-öst, matekból meg sokszor karót írtam, pedig be volt jelentve és folyamatosan készültem rá előtte.
Felvettek 3 éves a SZTE-GYTK-ra és az anatómia, biosz, élettan simán 4-es 5-ös volt (igaz ezek gyógyszerészetin nem olyan kemények mint az orvosin), de matekból meg harmadszorra sem teljesítettem a zh-kat, ezért kivágtak onnan!! Most az orvosira és fogorvosira jelentkeztem, nagyobb reményekkel...
Meg nálunk sok zh volt, hogy csak 70%-tól 2-es, de 90%-tól már 5-ös, szóval sok tárgynál csak árnyalatnyi különbség van 2-5 közti jegyekig.
Bocs a fárasztásért, de szerintem ennél árnyaltabb a kép, legalábbis nálam!! De ha te mindenből ilyen jó vagy, akkor gratula!! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!