Hogyan kell kérvényt írni az igazgatónak?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy át szeretnék menni másik suliba, és az igazgató azt mondta, hogy írjak neki egy kérvényt..
Utána néztem, de bizonytalan vagyok ezzel kapcsolatban, hogy mit írjak, mi álljon benne, stb..
2015. jún. 20. 18:22
11/12 anonim válasza:
Ez nem hanyag kérvény, ez udvarias, tényszerű, hivatalos kérvény. A rizsa az, ami szükségtelen és primitív. A hivatalos levél tömör, lényegretörő.
Sima lapra, ne kockásra, ne csíkosra, ne füzetlapra. Nem értem: a szüleid neked ebben nem segítenek? Egy fiatalkorú nem is dönthet iskolaválasztásról saját jogán!
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
De, a szüleim segítenek/segítettek, alap. :)
Csak ők sem igazán tudták, hogy mit, és hogy.
És biztosra szerettem volna menni! :)
Sikerült megírni, még egyszer köszönöm a válaszokat, segítséget! :))
2015. jún. 22. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!