Mivel foglalkozik pontoan egy humánkineziológus? Kik keresik fel leginkéb? Mennyit keres egy humánkineziológus?
Figyelt kérdés
Ugyan még csak 14éves vagyok,most megyek gimnáziumba szeptemberbe,de már komoly terveim vannak a gimi utánra.humánkineziológiával szeretnék foglalkozni és szeretnék róla mindent megtudni.Nézelődtem az interneten,de valahogy az úgy bonyolult.Leginkább a fentiekre lennék kiváncsiés arra hogy hova érdemes majd tovább menni,gimnázium után2015. jún. 18. 17:36
1/2 anonim válasza:
Ha nem tudod, mivel foglalkozik a kineziológus, akkor honnan tudod, hogy ezzel szeretnél foglalkozni?
Egyébként inkább pszichológiát tanulj akkor.
2/2 A kérdező kommentje:
hát kb.tudom hogy az állóképességet,fizikai teljesítményt vizsgálják!És ennyi?
A pszihológia is érdekel,de szinte teljesen biztos vagyok benne,hogy nem jutnék be az ELTE-re,annyira nem vagyok jó tanuló
2015. jún. 18. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!