Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tehetek valahol panaszt, ha...

Tehetek valahol panaszt, ha mindennemű figyelmeztetés nélkül, anélkül, hog szóltak volna/a holnapon feltüntették volna, átrakták az érettségim egy másik időpontra?

Figyelt kérdés
Lényegében még én jártam "jól", mert csak bementem feleslegesen, plusz mondhatom le a holnapi melót, és mehetek be mégegyszer. De volt, akinek nem későbbre, hanem előbbre tették szó nélkül, és lemaradt az érettségiéről.
2015. jún. 18. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ácsi.

A szóbeli érettségi beosztását a szóbeli érettségi első napján közlik, még a vizsgák megkezdése előtt. Ezen kötelező volt mindenkinek megjelennie.

Amit ezen időpont előtt írtak a honlapon, vagy mondtak el szóban, maximum előzetes tájékoztató, amit az elnök még nem hagyott jóvá.

Hogy Te mondhatod le a munkát, az sajnálatos. Viszont érdemes lett volna az érettségi idejére szabadságot kivenned. Aki meg lemaradt, az magára vessen, mivel ott kellett volna lenni a reggeli tájékoztatón.

2015. jún. 18. 13:41
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekünk sajnos semmi ilyen tájékoztató nem volt.

Egy hónapja volt a tanáriban kiakasztva egy faliújság, kirakva az időpontokkal. Osztályfőnök azt mondta, akkor menjek.

Mivel előrehozott érettségi, csak egy tantárgyam volt, így nyugodt szívvel írtam be magam a többi napra dolgozni.

Semmilyen tájékoztatóról nem tudok, sehol nem írja a suli sem, ofő sem mondta, kaptam egy levelet az írásbeli és az írásbelimutogatásról, és ennyi.

2015. jún. 18. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor az az iskola hibát követett el, és a kormányhivatalban tehetsz panaszt. De fölösleges, mert attól még nem válik meg nem történtté, csak értelmetlen bizonyítási procedúrának teszed ki magad. Behívó levelet írásos formában kellett volna kapnod.
2015. jún. 18. 21:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Kaptam levelet.

Az írásbeli időpontja, és annak a mutogatásának az időpontja volt benne.

Értem én, csak ez már nem az első eset, az év közbeni vizsgáinkkal is volt már, és kezd elegem lenni.

2015. jún. 18. 22:48
 5/5 anonim ***** válasza:
A szóbeliről is kellett volna kapnod. Az igazgatónál is reklamálhatsz, nem azért, mert ettől visszafordítod az időt, de legalább legyen lelkiismeretfurdalása.
2015. jún. 19. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!