Tehetek valahol panaszt, ha mindennemű figyelmeztetés nélkül, anélkül, hog szóltak volna/a holnapon feltüntették volna, átrakták az érettségim egy másik időpontra?
Ácsi.
A szóbeli érettségi beosztását a szóbeli érettségi első napján közlik, még a vizsgák megkezdése előtt. Ezen kötelező volt mindenkinek megjelennie.
Amit ezen időpont előtt írtak a honlapon, vagy mondtak el szóban, maximum előzetes tájékoztató, amit az elnök még nem hagyott jóvá.
Hogy Te mondhatod le a munkát, az sajnálatos. Viszont érdemes lett volna az érettségi idejére szabadságot kivenned. Aki meg lemaradt, az magára vessen, mivel ott kellett volna lenni a reggeli tájékoztatón.
Nekünk sajnos semmi ilyen tájékoztató nem volt.
Egy hónapja volt a tanáriban kiakasztva egy faliújság, kirakva az időpontokkal. Osztályfőnök azt mondta, akkor menjek.
Mivel előrehozott érettségi, csak egy tantárgyam volt, így nyugodt szívvel írtam be magam a többi napra dolgozni.
Semmilyen tájékoztatóról nem tudok, sehol nem írja a suli sem, ofő sem mondta, kaptam egy levelet az írásbeli és az írásbelimutogatásról, és ennyi.
Kaptam levelet.
Az írásbeli időpontja, és annak a mutogatásának az időpontja volt benne.
Értem én, csak ez már nem az első eset, az év közbeni vizsgáinkkal is volt már, és kezd elegem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!