Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 50 tételem van még péntekre...

50 tételem van még péntekre (érettségi). Lehetséges addig végezni?

Figyelt kérdés
Van akinek ugyanígy a végére maradt, és mégis viszonylag jól sikerült?:D
2015. jún. 17. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van kb annyi de hétfőre :D de ettől a videótól jobb kedved lesz ha megnézed :D

https://www.youtube.com/watch?v=63H9fbjXTBc

2015. jún. 17. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem. Előbb kellett volna neki állni.
2015. jún. 17. 21:14
 3/8 A kérdező kommentje:
#1 Köszi! :D Tényleg jobb kedvem lett valamivel. :D sok szerencséd neked is hétfőre! :)
2015. jún. 17. 21:34
 4/8 A kérdező kommentje:
*szerencsét
2015. jún. 17. 21:34
 5/8 anonim ***** válasza:

Én kedden szóbeliztem, hétfőn néztem át a törit, kedd reggel pedig az irodalmat? nyelvtanra már nem maradt időm...

Ma tudtam meg az eredményeket, töri 86, magyar 90% lett. :D

2015. jún. 17. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Simán.:D Csak ülj neki. Eddig ezeket egyáltalán nem nézted át?
2015. jún. 17. 23:42
 7/8 A kérdező kommentje:
A törire nagyjából emlékszek, azt most olvasgatom át, még van 10. Irodalomból 8 olyan van ami úgy felületesen menne szerintem, de a többi egyáltalán nem. :D meg van 5 nyelvtan, 5 infó.. szóval így hogy most a törit befejezem, lesz bőven még időm. :D meg pénteken csak délután kell mennem, úgyhogy még délelőtt is áttudom nézni, ha valami esetleg kimarad.
2015. jún. 18. 00:25
 8/8 anonim válasza:
Én ma tanultam meg 15-öt és még megnyitón is voltam és két órát vezettem(tanulok). Bár picit agyhalott vagyok :D
2015. jún. 18. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!