Amikor érettségiztetek, ti mennyit készültetek közép infóra?
Nem feltétlen az idei érettségizőkre gondolok.
A szóbeli készülés érdekel leginkább. (nekem 20 tételem van, pénteken felelek, de még bele sem tudtam nézni... Személyes okok miatt.) Kicsit félek. :(
Én kb 1 hetet tanultam rá intenzíven, de csak 4-5 tételt tanultam meg, plusz volt két mutasd-meg-a-neten-ezt-meg-azt tétel is, amiket természetesen kihúztak előttem :D Gyakorlatilag egy draab maradt, amit tudtam, mert az összes többit kihúzták előttem, és csodás csodájára, kihúztam :D Persze akkor amikor bementem nem tudtam, hogy ennyire para a helyzet, csak miután leültem kidolgozni, és hallgattam a többieket. Áldottam az eget, mert amúgy nagyon sötét vagyok infóból, csak a gyakorlati részét tudtam, mert begyakoroltam, mint egy gép (de arra is ha 2 hetet készültem). A szóbeli 28 pontos lett, összességében pedig 87% :)
Na parázz, ha nekem ment, neked is fog! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!