Matekból 1,95-re állok és a tanár nem adta meg a kettest. Miért ennyire szigorú ez az osztályzás rendszer?
Egész évbe igyekeztem,első padba is ültem,de hiába
figyeltem ahogy tudtam,nem értettem nagyon meg,dogák rosszul sikerültek,de volt pár 4-es 3-as is,a tanár is látta hogy igyekeztem,4 oldalnyi szorgalmit csináltam,de nem adta meg a kettest..Pótvizsga nehéz lesz?Mennyit kell tanulni?És miért jó a tanárnak hogy megbuktatott?Mikor pótvizsgán is 30 vagy hány %-ot kell elérni,azt meg a mostani tudásommal talán meg lenne,mert hát nem olyan vagyok aki semmit nem ért
kérdező: a tanártól ha jól tudom kérhetsz majd korrepetálást a nyáron.
én általánosban tanítok.egyszer buktattam egy gyereket, egész nyáron ingyenmunkáztam, mert jött hozzám korrepetálni...köteles voltam elvállalni..szóval én nem buktatok soha többet.
én a helyedben mennék hozzá a nyáron, egyrészt neked is jót tesz, másrészt hadd szívjon ő is kicsit.. de nézz utána, hogy nálatok is van -e ilyen.
ha négyeseid is voltak, meg tényleg igyekeztél, szerintem is jogtalanul buktatott meg.
12. vagyok
még az is lehet, hogy mégis megadta, majd kiderül.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!