Szakdoga pipa, tanszéki védés pipa, mégse mehetek államvizsgázni?
Mikor lesz az áv? Ha péntek után, akkor menj be a tanulmányira, és addig ne hagyd ott őket, amíg nem találnak megoldást.
Egy esetben lehet probléma, ha valamilyen szabályzatban benne van az, hogy csak akkor mehetsz, ha 10-éig abszolváltál. De ezt nem tartom valószínűnek.
Feltételezem olyan tárgya hiányzik, amit ebben a félévben fel sem vett, úgyhogy teljesen feleslegesen menne be a TO-ra.
Következő félévben teljesíted a tárgyat és mehetsz államvizsgázni.
MINDENKÉPP kérdezz rá!!!
Nálunk benne volt a tvsz-ben, hogy meddig kell meglenni az abszolutóriumnak ( kb. 10 nappal az áv előtt)
Nos, én 2 nappal csúsztam ki a határidőből, megvolt védés, abszolutórium, minden, de a TVSZ szerint nem mehettem. Oké, akkor gondoltam, következő félévben megcsinálom.. elmentem nyaralni..
Az áv előtti napon csörgött a telefonom, a TOról hívtak, hogy most akkor megye-e vizsgázni ?! ( 1 nap alatt nyilván nem értem haza és készültem fel..)
A gyakorlatban ezeket a határidőket nem tartják.
Amennyiben meglesz/megvan már a hiányzó tárgy, mindenképp érdeklődj, hogy esetleg nem mehetsz e mégis.
új szakdoga, új védés nem kell.
amennyiben csúszik a tárgyad, azt megcsinálod, plusz jelentkezel újra államvizsgára- ennyi a dolgod a kövi félévben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!