Szoktatok időbeosztást készíteni? Gondolok pl egy táblázatra, ami könnyen áttekinthető.
Figyelt kérdés
Főleg egyetemisták/főiskolások véleményére vagyok kíváncsi. Gimis koromban még én is csináltam 1-2 ilyen táblázatot, de nélküle is jól boldogultam, viszont mióta egyetemista vagyok, folyamatosan időhiányban szenvedek. Kevés dolgot tudok megcsinálni, amit tervezek. Nektek van vmi jól bevált módszeretek?2010. febr. 27. 23:24
1/2 anonim válasza:
Vizsgaidőszakban szoktam, jól jön, ha be van osztva a napom, és az is, hogy mikor mit és mennyit kell megtanulnom. Szépen leírom magamnak, hogy egyrészt a nap melyik részében kell tanulnom, és mikor hagyok időt a pihenésre, másrészt pedig, hogy mettől meddig kell eljutnom egy anyagrészben. Ez már csak azért is jó, mert nincs bűntudatom, amikor éppen nem tanulok, hogy jajj most tanulni kéne, nem lazsálni, mert a pihenő is be lett tervezve.
2/2 anonim válasza:
Én csináltam, de sosem tartottam be. Vizsgaidőszakban pl. napi 4 óra tanulás volt, hogy 6-7 óra lett, így felborult minden.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!