Emelt érettségin, szóbelin újrahúzás? (töri)
Van rá lehetőség? És ha igen, hogyan működik? Mennyivel indulok mínuszból?
Nagyon félek, holnap szóbelizek.
Minimum 24 pont kell nekem a 60-ból. Minden tételből tudok valamennyit, de vannak nehezebbek..
Szerintetek? Milyen eséllyel indulok?
24 pont megszerzéséhez mennyi tudás kell?
2es!
Emelt szinten sikerült ugy hogy nem tudtál róla semmit? ennyire kilehet következtetni atlaszbol? mert pl egy enszes vagy parlamentes tételnél az atlasznak nem sok hasznát veszem
24 pont eléréséhez -ha a forrásokat jól használom, de mondjuk nem néztem át a tételt- mennyi esélyem van?
Mennyi tudás szükséges 24 ponthoz?
Meg kell nyugodnom, tiszta ideg vagyok, pedig az összes tételt átnéztem, mindegyiket megtanultam/újratanultam legalább 2x...
és mégis úgy érzem, hogy van olyan, amibe bele sem tudnék kezdeni.
# 3 Nyilván vannak olyan tételek amikhez egy atlasz nem sokat segít, nekem ilyen szempontból mázlim volt (persze ott van az is, hogy nem blokkoltam le, hogy úristen, ezt a tételt nem tudom, halvány fogalmam sincs róla, hanem kihasználtam a felkészülési idő minden pillanatát). Azonban ezen felül ott a forrás.
# 5 Ne parázz. Többször is átnézted a tételeket, amint kihúzod az egész eszedbe fog jutni, főleg a források segítségével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!