9. Évfolyam, Matek? (esetleg pótvizsga, olvasd el, ha van rá időd)
Sziasztok!
9. osztályos vagyok, mindenből 4-es, 5-ös, van amiből kitűnő, de matekból 1,77 az átlagom és még a kedves tanárom meg irat velem 2 TZ-t, annak ellenére, hogy 2x annyi jegyem van, mint amivel lezárhatna. A 2 TZ-t biztos, hogy nem tudom megírni úgy, hogy ne rontsak, sajnos "magolni" nem tudok, próbáltam többször is, hiába tanultam 1 szöveget 3 héten keresztül napi 1 órán át hangosan olvasva, 1 szóra nem emlékeztem belőle, viszont ez lehet, hogy hülyén hangzik, de a matekban 1 csepp logikát nem látok, egyszerűen nem értem, órán még csak-csak megy a feladat, de másnapra semmi, hiába írom le, hogyan kell megoldani, másnapra nem értem, mit is kellene csinálnom, szóval, a kérdésem az lenne, hogy miből áll a pótvizsga? Annyit tudok róla, hogy Írásbeli és/vagy szóbeli.
Amennyiben írásbeli 33 %-nél jobb nem kell szóbeliznem?
Milyen feladatok vannak írásbelin, illetve szóbelin? (csak a jellegükre vagyok kíváncsi, nem a konkrét feladatra, azt úgy sem tudja senki)
Az tényleg vicces, hogy a matekban nem látsz logikát :))
Szinte más sincs bennem csak a tényanyagok közötti logika, összefüggés.
Másban látsz logikát? Miben? Tényleg érdekel, mert ez egészen furcsa kijelentés volt.
Ui:
MA reggel Tüdőgyulladással bementem megírni a Geometria TZ-t és, mivel nem volt benne algebra, hasonló nekem érthetetlen dolog könnyedén megírtam és a tanár szerint is legalább 3-as, szóval Geometriával nincs gondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!