A Pázmány Péter Katolikus Egyetem vezetősége nem érti miről szól a szakképzés? Ha a holokausztról tanulok informatikusként, akkor attól hogyan leszek jó szakember?
zsidók holokausztját semmi sem indokolja.
na, pont ezért kell róla tanulni...
Óvodapedagógia szakos hallgató vagyok, mégis meg kellett tanulnom több mint 200 növény- és állatfaj rendszertani besorolását.
Nekem is oktathatnának arról, tulajdonképpen hogyan fejlesszem a számfogalmi készségeiket és képességeiket a gyerekeknek.. mégsem kapom meg, és már nem lesz több matekunk. Ez van sajnos.
(ELTE)
"Óvodapedagógia szakos hallgató vagyok, mégis meg kellett tanulnom több mint 200 növény- és állatfaj rendszertani besorolását."
Nekünk ezt gimiben kellett. Ez kötődik a szakmádhoz, nem ugyanaz, mint a holokauszt, ami igazából politikai kérdés, nem egyszerű történelem, ezért is bosszant, hogy ráerőltetik a hallgatókra.
Hát haver... ha egy ilyen miatt így kiakadsz, és még posztot is csinálsz róla lehet nem neked való ez. Én megértem hogy felesleges tárgy, mindenhol van nemzetközi igazgatásra jártam Pázmányon, feltettem a kérdést én is párszor hogy egy jog és államtudományi egyetemen mi a fa**** kell megtanulnom nem egyszer hanem kétszer is, egyszer tantárgyként majd egyszer államvizsgára 17-18 mutatót, számvitelt, eredménykimutatást... és 52 államvizsga tételből 20 nak erről kell szólnia, és egyet kötelező ebből is húzni.
Ez van, ezt kell szeretni, örülj hogy egyetemre eljutsz, ne szarozz ilyen marhaságon, nagyon sok felesleges dolog van mindenhol, ha fennakadsz ilyen kis dolgokon akkor nem vágod miről szól egy egyetem. Főleg nem hogyan osztályoznak, akkor hogy kiakadsz majd mikor szívatnak jobbra balra és megvágnak direkt... az egyetem egy stresszes időszak. Ha úgy érzed máshol jobb, menj máshova. Csak a papír kell hogy elvégezted, a legtöbb helyen úgyis van egy betanítási időszak mikor elmagyarázzák mi hogy van, mit kell csinálnod, mire figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!