Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ilyen cipőbe mehetek szóbelizni?

Ilyen cipőbe mehetek szóbelizni?

Figyelt kérdés

Linkelek egy képet,de nem ez a valós szín. Hasonló cipőm van, csak teljesen fekete és csipkés.

Holnap megyek emelt angol szóbelire és érdekel,hogy felvehetem-e? Megjegyzem,hogy kosztümöm van,csaknem tudom hogy egy olyan cipőt, mint amilyet leírtam felvehetek-e? Sajnos buszoznom kell, és nem akarok magassarkút.

[link]

18L

2015. jún. 8. 14:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez gáz kosztümhöz. De, úgyis azt fogják itt írni, hogy felveheted. Igazából azt csinálsz amit akarsz.Szerintem nagyon béna tornacipő kosztümmel.
2015. jún. 8. 14:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Neeee!

Inkább menj ebben, de legyen nálad egy ünneplős fekete cipő is, és cseréld le, mielőtt bemész szóbelizni!

2015. jún. 8. 14:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi de nem tornacipőm van.Írtam hogy nem teljesen ilyen. Ilyen belebújós,de nem tornacipő.
2015. jún. 8. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Mehetsz.
2015. jún. 8. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!