Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 1,83-ra megadják a kettest?

1,83-ra megadják a kettest?

Figyelt kérdés
(általános iskola , 8.évfolyam
2015. jún. 7. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. jún. 7. 07:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Kémiából nem állok valami fényese, hát ez meg is látszik az átlagomnál , de egy szigoró tanárról van szó és nagyon oparázok , hogy év végére megbuktat ugy hogy másik iskolába már fel is vettek , szerintetek ?
2015. jún. 7. 08:00
 3/8 anonim válasza:
55%
Szerintem meg fogja adni. Erre már meg is kell adnia. Meg abból neki sem lesz semmi jó ha megbuktat. De azért jövőre az új sulidban igyekezz hogy ne kelljen ilyeneken paráznod.
2015. jún. 7. 08:04
 4/8 anonim ***** válasza:
18%

#1 vagyok.

1,75-től már meg kell adni a kettest, ha tetszik neki, nem.

Ha pedig szimpátia alapján dönt, akkor ott problémák vannak.

2015. jún. 7. 08:06
 5/8 A kérdező kommentje:
Remélem megadja , olvasgattam itt GYIK-en , hogy vannak iskolák ahol csak 2 egésztől adják meg a kettest , de gondolom azok már középiskolák.
2015. jún. 7. 08:22
 6/8 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk 2 egésztől adták meg mindig a kettest, és tulajdonképp jogosan, mert aki kettest nem tud elérni, az megérdemli. :D
2015. jún. 7. 08:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Erre nincs központi szabály, iskolafüggő.

Általában megadják, főleg nyolcadikban, úgyis elmész. De van olyan suli, ahol 2,00-tól adják meg, illetve olyan is van, ahol ki nem javított egyes témazáró egyenlő a bukással.

2015. jún. 7. 08:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem KELL megadni, 1,83-ra az elégségest.

2,0-tól lehet megadni a kettest, de ha jószívű a tanár, akkor egész alatt is megadja. Ez minden jegynél így van.

2015. jún. 7. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!