Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ugyanannyi borítékból húz...

Ugyanannyi borítékból húz mindenki?

Figyelt kérdés
Szóbeli érettségin ugye van jó esetben 20 tétel vagy témakör. Na most ha bemegy az első,és kihúz egyet,akkor már csak 19 marad. Ha közben bemegy egy másik ember,akkor ő ugyanúgy 20-ból húz vagy már csak a 19-ből? Hogy zajlik ez pontosan? Remélem érthető volt így hajnali 1 fele :D
2015. jún. 7. 00:52
 1/8 anonim ***** válasza:

Szerintem figyelnek arra, hogy ne legyen két diáknál ugyanaz a tétel.

Tehát a vizsgaperiódusban az első felelő 20-ból választ, a második 19-ből,… az ötödik 16-ból, aztán mivel 4 vagy 5 főnél többen nem szoktak bent lenni, ezért a többiek gondolom 16-16 tételből húznak, mert visszateszik a borítékokat, amikből már lefeleltek.

2015. jún. 7. 01:31
 2/8 anonim ***** válasza:
Az én érettségimkor (emelt és közép) sohasem raktak vissza borítékot, ergó én jóval kevesebből húztam, mint az előttem lévők.
2015. jún. 7. 01:31
 3/8 A kérdező kommentje:
De ha már alig pár darab van akkor az utolsó szinte tudja hogy mit fog húzni,nem?
2015. jún. 7. 01:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha alig pár darab van, az már nagyon a végefelé fordul elő, és akkor vissza szoktak bele tenni párat.
2015. jún. 7. 08:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Van egy minimum érték. Szóval ennnyi meg ennyi diáknál minimum ennyi tételt kell készíteni. Szóval nem fog olyan nagyon kevésből húzni. Ráadásul az érettségi sokszor több napos, nem az összes diák felel le egy tantárgyból egy nap, hanem csak a fele vagy a harmada.
2015. jún. 7. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:

Én tegnap voltam emelt bioszon, ott ugye nem lehet tudni, hogy mik a tételek, szóval nem tudhatja az ember mi a maradék.

Én voltam az utolsó felelő, a 17., már csak 4ből választhattam. De szerintem nem ezen múlik.

Középszinten már érdekesebb a kérdés, ott nem tudom mikor rakják vissza a tételeket.

2015. jún. 7. 10:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálunk középszinten 29 fő 3 napig érettségizik. Történelemből,magyarból, nyelvből, és a választott tárgyból és persze van már pár előrehozott és több emelt. És egy diák egy nap mindenből lefelel, így szerintem 10-nél többen nem leszünk egy nap.

De annyi biztos,hogy nekünk úgy mondták,hogy egy napon ugyanaz a tétel nem lehet.

De a következő nap már igen.

Szóval nálunk középszinten nem teszik vissza.

Nem tudom,hogy tudtam-e segíteni. De nálunk így fog menni.

2015. jún. 7. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Minél később kerül vlki sorra, annál kevesebb boríték van már - Nálunk úgy volt - Még majd hogynem "örülhettünk", hogy sorra kerülhettünk
2015. jún. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!