Szerintetek az eredményeim alapján lenne esélyem arra, hogy elnyerjem a Köztársasági Ösztöndíjat?
Figyelt kérdés
3. évfolyamos vagyok. Eredményeim a következők: Tdk versenyen eredményes szereplés (különdíj), 1 publikáció, 3 konferencián való részvétel, Szent István Ösztöndíj,önkénteskedés a Regattán, Fürge Diák Iskolaszóvetkezeti tagság, átlagom 1. félévben 4,82, 2. félévben 5,0 volt és angol középfokú C típusú nyelvvizsgával rendelkezem.2015. jún. 6. 07:08
1/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem jó esélyed van rá. Jó az átlagod, emellett számos tevékenységet végeztél ami előnyt jelent.
Bár attól is függ, hogy melyik egyetemre és milyen szakra jársz.
Én SZTE-BTK történelem szakjára járok. A tanulmányi átlagom kiemelkedő, de emellett nincs semmi más tevékenység, így eleve hátrányból indulok.
De azért megéri beadni, veszteni valód nincs. :)
2/7 A kérdező kommentje:
A Szent István Egyetem Gazdasági-, Agrár és Egészségtudományi karán tanulok mezőgazdasági mérnök szakon Szarvason. De a karunkhoz tartozik Gyula és Békéscsaba is. Szarvason az évfolyamon és a karunkon is a legjobb tanuló vagyok.
2015. jún. 6. 18:24
3/7 anonim válasza:
Akkor mindenképpen add be, elég jók az esélyeid. Veszteni valód biztos nincs. Sok sikert, remélem sikerül! :)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Mindkettőtöknek a biztatást. Ma tudtam meg, hogy elnyertem.
2015. aug. 31. 12:35
5/7 anonim válasza:
Gratulálok! :) Mondtam, hogy érdemes beadni. (Egyébként mindkét kommentet én írtam.) Én sajnos nem kaptam meg, de nálunk van egy ún. kiemelt tanulmányi ösztöndíj azt viszont megkaptam. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, neked is gratulálok :). Amúgy hol tanulsz?
2015. aug. 31. 17:45
7/7 anonim válasza:
Köszönöm. :) Mint első hozzászólásban is írtam, Szegeden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!