Ti általános iskola hanyadik osztályában rontottatok jelentősebben? Miből? Azóta hogy álltok azzal a bizonyos tantárggyal?
Egyikben sem különösebben... Talán 6.-ban volt, hogy volt 1-2 négyesem, de aztán hetedikben újra összeszedtem magamat.
Aztán gimiben katasztrofálisan indult a helyzet, ott már megmutatkoztak a gyengeségeim a reál tárgyakból. Míg 7-8.-ban mindenből 5-ös voltam, a 9.-es bizonyítványomban már a fizika csak kettes, matek és kémia 3-asra sikerült, 5-ösből volt szinte a legkevesebb jegyem... Aztán így negyedikre már összeszedtem magamat, és most matek 3-as kivételével már mindenből 5-ös voltam, de csak azért, mert utolsó évben már nem volt se fizikám, se kémiám...
Kb 5. osztálytól, szinte mindenből, aztán beálltam egy 3-3.5 körüli átlagra.
A leglátványosabban egyébként matekból rontottam, alsóban több körzeti versenyen is voltam, középiskolában pedig végig 2-es úgy, hogy többször a bukás szele veszélyeztetett. Bár azóta van egy 93%-os matek érettségim, tervezek továbbtanulni reálos szakon.
Utolsó: Attól még jeles leszel ami nagyon jó. :)
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!