Emelt töri szóbelin a 60-ból 20 pontot mennyire nehéz elérni?
Figyelt kérdés
Tudom, biztos van aki cikinem tartja, de nekem a 45% a cél töriből, ahhoz pedig a jelenlegi 48 pontomhoz még húsz kellene :) Mennyire nehéz megszerezni húszat?:)
A tételek haromnegyedét jól tudom, a többivel még ma küszködök és a rövidtávú memóriámra játszok :/
2015. jún. 5. 10:26
11/12 anonim válasza:
ha kérdeztek és nem tudtad az bizony pontvesztés...van 30 db töri emelt tételem, szerintem egyik sem olyan baromi nehéz, 3 kivételével, de a legtöbb tanulható/magolható,érthető és hasznos
12/12 A kérdező kommentje:
Egyébként jókor írom le, de 60-ból 49 pontot kaptam amivel rohadt elégedett voltam :D
2015. júl. 30. 16:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!