Hol tudnám elolvasni József Attila azon írásait, amelyeket pszichológiai kezelése alatt írt?
Figyelt kérdés
Épp erről tanultunk irodalom órán, és a tanár mondta, hogy elvileg az ilyen orvos-beteg között zajló dolgokat nem lenne szabad köztudatra hozni, ez mégis kikerült (azt hiszem Gyömrői Editnek köszönhetően, de ez nem biztos). Szóval mondta a tanár, hogy borzalmas dolgok vannak benne, de engem nagyon érdekel! Valaki tudna segíteni? Mert akkor gyakorlatilag ez könyvben megjelent.2010. febr. 27. 12:40
1/3 anonim válasza:
Sejtem mire gondolsz. Pl. a Szabad-ötletek jegyzéke? Az nekem megvan, de már nem emlékszem, h. honnan töltöttem le. Talán a mek.oszk.hu-ról. De ha nem találod, átküldhetem vhogy. Más ilyen jellegű művét nem ismerem, hátha majd más. :)
2/3 anonim válasza:
valóban nagyon érdekes
itt megtalálod: [link]
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. febr. 27. 13:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!