Nektek hány pont lett az emelt magyar írásbelitek?
Sziasztok!
Az érdekelne, hogy Nektek hogy sikerült az emelt magyar érettségitek? Szeretnék viszonytani másokhoz, mert nálunk mindenféle eredmény lett 70% felettitől bukásig is. :/
Ti hány pontot kaptatok? :)
Remélem szóbelivel 70% körülire fog kijönni... Nem ugyanolyan a 60%-os ötös, mint a 80-90%-os. Bár senki nem nézi.:D
Neked milyen lett?
Én 60 körülire számítottam, de az idő múlásával leadtam 50-re... :D Rettentően féltem a verselemzés eredményétől.
Végül 78% lett, szóval egész jó.
65% lett, vegyesek az érzéseim... Igazából ez szerintem elég jó, szóval örülök neki, viszont volt egy olyan megérzésem, hogy jobb lett. :/
Holnap szóbeli, amitől valósággal rettegek per pillanat :P
40 pontot szeretnék, úgy meglenne a 70%, amire már azt mondanám, hogy "tökéletes". :D De félek, hogy nem lesz meg, a nyelvtan tételeket nagyon keverem, az irodalmakról meg elképzelésem sincs hogy beszélhetnék 15 percet :O 10et még nagyjából.. Bár gondolom ott azért más lesz majd. :D
Szurkoljatok holnap 11től, én is nagyon szorítok minden kedves sorstársamnak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!