SÜRGŐS! Szerintetek van értelme írásbeli érettségi ellen fellebbezni? Lehet, hogy kevesebb pontom lesz?
Figyelt kérdés
Az esszém nagyon le lett pontozva, beszéltem a tanárral erről, és olyan szőrszálhasogatós hibákat hozott fel, amire azt mondom hogy jó max 1-2 pont de ő 5-öt levont minden részből, és 72% lett, ami hozzám képest iszonyat kevés, 85-87%-ot simán írok. Többen is jártak így a csoportomból, mások meg kiugróan jó eredményt írtak hmm.. Valószínűleg mi nem vagyunk neki szimpik, mert értelmes hibát nem igazán tudott felhozni egyikünknél sem. Ami viszont probléma, hogy nekünk nem jól tanította a bekezdéseket, ezt be is vallotta ma a betekintésen, ezért mindenkinek le kellett vonni a szerkezetért járó pontokból, de mi van ha egy külsős tanár ezt nem tudja és többet vonna le ? Lehet, hogy kevesebb pontunk lenne mint most ? Oda hívta egy kollégáját, aki ugyanazokat mondta mint ő, gyanús, sőt hozzátette, hogy ő még többet vonna le, ezért aggódunk, nem tudjuk hogy tényleg vagy csak egymást védik. Mit tegyünk ?? Valaki lebbezett már fel, milyen eredménnyel?2015. jún. 2. 15:04
11/13 Andizsuzsi válasza:
"Andizsuzsi: komolyan belekötsz abba az egyetlen nyelvtani hibába, amit vétett a kérdező?"
Igen, ha a kérdező amiatt ágál, hogy miért nem erős 5-ös lett az esszéje. Nem olyan sok áligekötős igénk van, amit legalább az érettségi időszakában nem lehetne tudni.
13/13 Andizsuzsi válasza:
??? Nem értem a kérdésedet. Már miért lenne? Nem az én érettségim lett 72%-os. Én csak elmondtam a véleményemet, amit továbbra is fenntartok, aki nem tud nyelvhelyesség szempontjából jól írni, az ne sértődjön meg, ha lepontozzák. Ennyi. Lehet vele egyetérteni, meg nem. Ti csináltok itt akkora ügyet belőle. Ugord át, vedd figyelmen kívül. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!