Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Elég 395 pont körüli eredmény...

Elég 395 pont körüli eredmény orvosi szakra?

Figyelt kérdés
Látom mindenkinek elég rossz lett az érettségije idén, a kp-i ponthatárt is 380-ra tették, ennyi elég lesz a bejutáshoz szerintetek vidékre?

2015. jún. 2. 14:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, a szóbelin nekem 45 a cél, talán minimum 43, de alatta már nem lennék boldog. Neked van valami kitüzésed?
2015. jún. 2. 15:05
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Szte-áok
2015. jún. 2. 15:05
 13/19 A kérdező kommentje:
én is oda mennék, miből gondolod, hogy olyan magas lesz a ponthatár? neked olyan jó lett az érettségid?
2015. jún. 2. 15:09
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy lett jó, siralmas lett. Azért gondolom, mert osztálytársaimnak elég jó lett, de lehet, hogy ez csak az elvárásomat tükrözi magam felé, hogy érjek el 420at. Ismeröseim véleménye szerint 410 körül lesz.
2015. jún. 2. 15:14
 15/19 A kérdező kommentje:
akkor szerintem nem találkozunk...de azért sok sikert, remélem van még remény, hogy én is bekerüljek
2015. jún. 2. 15:17
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne add fel! Szóbelivel még felhozhatod, sosem lehet tudni mi lesz, ugyanannyi esélyed van, mint nekem,vagy akárki másnak. Neked is sok sikert!
2015. jún. 2. 15:21
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg gyerekek (én is ugyanoda), annyira ganék lettek ezek az érettségik, hogy nem lesz 400 felett a ponthatár. Oké, hogy orvosi, stb, de volt 383 is (SZTE) nehéz kémiaérettséginél, ez meg tényleg magyon nehéz volt... úgyhogy szerintem 390 körül lesz, nem sikerültek ezek olyan jól... nekem max pontos szóbelivel lesz olyan 398 pontom, de csak reménykedni tudok. Azért se hallgass az előzőkre, mert egyrészt nemtudni, hogy milyen eredmények születtek (akikkel én beszéltem speciel, 40% kémia, 50% biosz, ez nagyon kevés), másrészt... semmi, ne hallgass rájuk, csak tanulj a szóbelire és csináld meg jóra :D
2015. jún. 2. 16:43
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, van b-terv is?
2015. jún. 2. 16:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem lesz sajnos elég, de ezt előre nem nagyon lehet megtippelni, tavaly is többet emelkedett, mint amire számítottunk. Én örülnék ha elég lenne, mert akkor én is tuti bent vagyok :D bár nekem ennél jóval több pontom lesz, de csak azért mert második nekifutásra kicsit könnyebb. Egyébként nálunk sajnos mások a tendenciák, a biosz az ismerőseim között elég jól sikerült, sok a 80% feletti :\\ De azért drukkolok én is hogy legyen jó alacsony :D
2015. jún. 2. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!