Szóbeli érettségin a 30 perces felkészülési idő alatt olvasgathatom a kidolgozott tételeimet?
:""""DDDDDDDDDD
Dehogyis. Kihúzod a tételt és semmit nem használhatsz max amit ott adnak.(számológép, függvénytáblázat)
Kihúzod pl h 14-ik tétel. Ott lesz a címe, hogy miről szól és alatta pár segítség, hogy mi alapján indulhatsz el. A 30percet azért adják, hogy átgondold hogyan építed fel a feleletedet mert azt is pontozzák.
Sok sikert.
Ó, bárcsak bevihetném a jegyzeteimet.:DD
De ilyen meg sem fordul a fejemben, mert rögtön elvennék és 0 pontos szóbelim lenne.
Hogyne. :'D
Ha ez így működne, senki sem tanulna rá, mert minek, ha a tétel kihúzása után úgyis elolvashatja, hogy mit kell mesélnie. Ez olyan lenne, mintha az írásbeli előtt odaadnák a megoldást, kapsz rá fél órát, hogy átnézd, majd kiosztják a lapokat, hogy tessék megírni.
Egészen addig olvashatod őket, míg be nem hívnak, utána már csak azt használhatod, ami a fejedben van, meg amit adnak segédletet (infóból nem tudom, hogy van-e bármi, én abból nem csináltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!