Van itt más is rajtam kívül aki úgy érzi nem lett meg matekból (középszint) a 25 pontja, de a 12 igen?
Figyelt kérdés
2015. máj. 29. 20:43
1/7 piriiiii válasza:
Szerintem nekem nem lett meg a 25, ennek ellenére a tanárom, mert jófej, összekaparta.
Miért?
2/7 anonim válasza:
20:52, gondolom azért, mert nem volt kedve szóbeliztetni.
3/7 piriiiii válasza:
A miért nem arra vonatkozott, egyébként köszönöm, ez már nekem is eszembejutott.
4/7 anonim válasza:
Én! :D De osztálytársam már tudja az eredményét, és neki meglett, pedig sötétebb nálam, szóval bizakodom. Holnap után minden kiderül. :|
5/7 anonim válasza:
Én úgy éreztem aztán 32 pontom lett.
Majdnem örültem míg meg nem tudtam, hogy a nálam rosszabb matekosok közül pár embernek sokkal jobb lett... Mondom b#zdmeg.
6/7 anonim válasza:
#4 vagyok, 35% lett!:D tök boldog vagyok, de a tanárom csalódott volt szegény, jobbar várt :D
7/7 A kérdező kommentje:
végül hogy sikerült? meglett a 25 vagy a 12? :)
2015. jún. 22. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!